carolink 3 barns morsan!

Fåglarna där ute måste ju också ha mat

Nu har jag köpt såna där bollar till fåglarna ute. Har även ett litet fågel bord eller vad man ska kalla det. Men har inga solrosfrön eller något annat gott till dem  att fylla det med. Så nu får dem nöja sig med det som finns. Det är så fint att se fåglarna från köksfönstret på morgonen.   Trivs verkligen med att bo på botten våningen :)
 
 

Lol

Var ju hos min mamma igår och passade hundarna. Vi åt lyx mat, eller ja potatis gratäng och rostbiff är lyx numera. Så hyrde vi en film via tv:n. Såg filmen LOL. Den var helt okej, en vanlig ungdoms film. Med bråk, vänner, killar och fester. Men som sagt, var den helt okej för att vara en sån film. 
 
 
 

Ur en hund, kan man få en till hund?

Nu har vi suttit och rykt lös päls på amber och borstat henne. Har väl suttit i 1 timme och gjort henne fin. Hon fäller något så otroligt ibland! tror det är 1-2 gånger om året som verklige allt åker bort från henne. Så det ser ut som man har rakat henne eller något. Det är finare om man tar bort allt på en gång, annars ser det ut som hon har skab eller något. Så nu är hon superfin. Det tar sin tid, men klart värt det.
 
 
 

ute en sväng

Honey fick följa med ut en sväng och oj så lycklig hon blir. Selet börjar passa henne, men den sitter lite löst runt halsen än så länge. Men magen har då vuxit in i det. Fick till och med spänna ut det lite. Tur att jag inte köpte baby sele till henne. För det hade ju vart för litet snart. Tror jag i alla fall. 
 
 
 

Ted

Var på bio och såg Ted. Var kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Trodde den skulle vara roligare. Pojken som äger nallen önskar att han ska bli levande.När pojken vaknar nästa dag så står nallen där livs levande. Man får följa deras liv och hur dem nästan måste skiljas ifrån varandra. Filmen är skapad av family guy skaparen. Så då kan ni förstå vad det är för typ av homor i den. En del saker i filmen är klock rena. Medans andra kanske är lite roligt för 15 åringar som precis kommit på vad sex och allt vad det innebär.
 
 
 

Honey älskar banan

Har börjat testa lite vad Honey tycker om. Nu står banan högst på hennes lista. Just nu sitter vi och delar på en banan. Hon är helt galen i det, är hela tiden i närheten där det finns banan. Först var det morötter och nu banan. Snart kommer säkert något nytt. Är lite förvånad över att hon inte älskar äpple? är kanske någon speciel smak på banan.
 

Ledig dag!

Nu är man äntligen ledig i två dagar. skönt! Idag blir det inte så mycket djur, utan idag får jag unna mig lite roligt själv. Ska iväg och kolla i butiker, bio och ut och äta. Men såklart får djuren sina vanliga rutiner.  Alla har fått mat och honey har fått vart ute och skuttat lite. Nu ska jag slänga mona-lisa och Dodgie i ett bad tänkte jag. Sen ska jag dra iväg och börja min dag :)
 
 

Bulgarien

 
 
 
 
 
 
 

 
Liter bilder i från ett vattenland som hade ett litet mini zoo. Såklart var vi tvugna att kolla in det. Nej då vi är inte djur tokiga. 

Frukost!

 
Kaninerna får vanligt pellets. Rille brukar få någon bit morot eller vitkål i också. Honey får sånt när hon är ute och skuttar så hon får kanske någon bit  ibland i matskålen. Sen får dem såklart hö också.
 
 
Amelia får lite frukt och grönsaker. Men idag blev det bara äpple. Hon är otroligt kräsen och tar bara det godaste i matskålen såklart. Ibland får hon bara morott eller tillexempel paprika. Så där kan det variera en del. I hennes andra matskål är det torrfoder som hon jämt har tillgång till. Det är johan som köper hennes mat så vet inte riktigt vad det är för torrfoder.
 
 
Reptilerna. Idag fick dem sallad, zucchini och lite äpple. Dem gillar verkligen sån mat som äpple och zucchini. Men dem får sånt inte för ofta. Så idag stod båda där och åt som galningar. Dodgie får ju torkade gräshoppor också. Men dem ligger i en annan skål.
 
 

Honey kan kopplar av

Det är så gulligt att se Honey ligga och vila på mattan.  Att hon kan koppla av. Hon gillar verklige att hon kan välja själv om hon ska vara inne eller ute i buren. Men sen när man väl stänger så sitter hon och kollar ut och ser ledsen ut. 
 

Sköldpadda i Bulgarien

Lite naturfilm från bulgarien där vi hittade en sköldpadda mitt i bulgariens skogar. Tycker det är en sån otroligt häftig upplevelse att se sådana djur  i det vilda. Sånt gör man inte varje dag.
 
 

Nu kan Honey springa hur hon vill.

Har fixat en ramp till Honey så hon kan springa hur hon vill in och ut från buren. Funkar bra än så länge.  Fixade den igår så igår sprang hon in och ut nästan hela tiden. Vet inte om hon tyckte det var kul att springa på den. Men idag har det lugnat sig och hon kommer ut ibland och skuttar. Hoppar upp i soffan och kollar på tv med mig. Sedan iväg och in i buren en stund och sen ut igen.
 

Rille

Idag fick rille skutta runt fritt och även utomhus om han ville. Skönt med staket då kan han springa lite mer fritt.  Så han sprang in och ut. Sen började han gräva på våran grässmatta! Vi som har fixat den så fin under sommaren.  Men men hoppas att honey kan springa utan sele sen på tomten :)
 

Amelia gillar mitt huvud

Amelia fick vara ute och flyga och såklart sätter hon sig på mitt huvud. Min kompis var hos oss en gång när hon var ute och flög och så frågar hon " Brukar hon aldrig bajsa på ditt huvud?". Det har aldrig hänt mig så jag kände mig inte så rädd för att hon skulle bajsa. Men vad händer hon skiter på mitt huvud! och inte bara en gång, utan två!.  Shits happens.. Som tur så finns det ju dusch ;)