carolink 3 barns morsan!

Köp aldrig Icas sallad!!

Igår köpte jag och Johan sallad som vanligt till djuren. När jag öppnade påsen var all sallad klibbig och luktade rutten!!  Det är inte ens något jag vill ge till djuren!! Har köpt denna sallad några gånger och vist har den vart fräsh ibland, men det som ligger i botten av påsen är vidrigt. Man kan aldrig använda hela påsen. Den kostar ändå 24 kr och man får för det första en halv påse från början, sen måste man oftast slänga hälften av det.. Nej fyy säger jag bara!!!
 
Som vanligt går det inte att få in någon bild..

en vecka kvar

Nu är det en vecka kvar till man åker iväg, en vecka kvar på sommarschema. Ska bli så skönt att komma iväg, äntligen! Har inte vart ledig  en hel vecka på 1 och ett halvt år. Det här är vad jag  behöver! Det negativa är att sommarschemat tar slut och jag måste jaga efter jobb. Vet inte om det är lönt att börja  söka heltidsjobb eller något annat jobb då man är gravid? Vill få en lite mer säkrare inkomst just nu, i alla fall dem sista månaderna eftersom det är dem  lönespecarna dem kommer räkna ifrån hur mycket jag kommer få i föräldrapenning. Livet är hårt ibland men det är bara att bita ihop, allt löser sig ändå till slut :D
 
 

underbara hatade kväll igår..

Min matlust är kanske inte den bästa, så igår åt jag bara räkor till middag. Mums tänkte jag! blä tänkte magen, för efter bara någon timme så mådde jag illa och spydde upp allt. Usch låg i sängen och mådde så dåligt och tänkte " Nää fy fan va hemskt det är att vara gravid, vill inte längre".  La mig på rygg och la handen på min stackars mage, rätt som det var kände jag något. Det kändes som något tryckte inifrån liksom.  Jag tror jag kände min bebis!! Helt jävla otroligt, tycker det är lite tidigt att känna? men det kändes för verkligt för att vara overkligt. Jag har ju inte direkt legat och kännt efter. Utan det bara kom. Fyy fan glad jag blev! Så glömmde nästan att jag precis spytt upp halva middagen och började istället le och tänkte " Äsh det är väl inte så farligt att spy ibland, springa på toa varje minut. Det är helt klart värt det!"
 
 

tvätta, städa, diska promenad...

Yeap det står på schemat idag och jag kan säga att det är  inget jag känner för, men som måste göras. Måste lära mig att jämt hålla rent och snyggt om en liten bebis ska komma. Vem vet annars vad den får i sig om man inte plockar bort alla små saker? Lika bra att lära sig på en gång känner jag och börja få in det som vana, speciellt då vi har så många djur också. Kanin plutar kan inte vara bra för hälsan ;)
 
 
 
Upp