carolink 3 barns morsan!

viltspår

Nu har jag anmält mig på viltspår med en av hundarna. Så kul att komma igång igen med hundträningen. Har vart lite si och så med det. Men i maj har vi 3 kurstillfällen som väntar hos. Har kört lite spår på skoj förrut. Men aldrig gått någon kurs. Har pratat om det här i 2-3 år tror jag. Äntligen har man fått ändan ur vagnen :D
 

Färgat håretö

Färgade håret idag. Överhåret svart och underhåret rött. Men det röda syns inte så jätte mycket. Men det blev faktiskt  helt okej ändå. Man ser iaf min utväxt att den är röd haha :D så ja, vad ska man säga. Det får va så tills jag färgar det nästa gång.
 

Träna eller inte träna. Det är frågan..

Eller egentligen är det inte en fråga utan något jag borde göra. Förstår inte varför jag tröttnar så fort på det? Det känns nästan meningslöst att ens försöka bli nyttig och träna som jag tänkt mig. Får se hur jag gör och hur duktig jag är. Kanske tar en sväng till gymmet ändå. :)
 
 

migrän

ååh börjar få migrän. men har köpt migrän tabletter så hopps det ger sig snart. men huvudet blir inte bättre av att en tjej sitter med hela parfym flaskan på sig! blir så arg, kan folk inte tänka på andra ibland. och då tar hon mer kladd som stinker också. härligt! man kanske ska fisa så får hon känna på något riktigt illa! nu fick man iaf gå av. härligt.


Honey växer

Honey växer och blir större, i slutet av denna månad blir hon 6 månader! Hon är fortfarande helt underbar. Jätte social. Trodde aldrig att en kanin kunde vara så social och go. Rille har börja bli mer intresserad av henne. Haha, men det är kanske inte så konstigt. Får se om det blir lite ungar mellan dem två, har inte bestämt mig än. Men ska ändå vänta 1-2 månader innan det sker. Någon som är intresserad av kanin unge då om det blir några?
 
 

Nya skor

I veckan var jag och köpte nya skor, Eller om det var förra veckan? Hur som helst har ingen koll i huvudtaget. Men tänkte lägga in bilder på mina nya skönheter. För er som inte vet så är jag sko freak! Har säkert 30 par skor nu. Skulle nog kunna slänga hälften av de också Eller kanske klacka om dem.  Fick äntligen mina skor jag velat ha hur länge som helst.
 
 

Bakat kaka

Jag ska försöka bli duktigare på att skriva tänkte jag. Men när jag väl sitter och ska skriva så kommer jag inte på något kul. I helgen har jag bara jobbat men igår tog jag tid till att baka morotskaka. Och gissa om den blev god! Har nog aldrig bakat något så gott förrut. Såklart åt Johan glatt också :D Försökte få morsan eller syrran att komma hit och fika, men dem hade tydligen fullt upp med annat. Imorgon väntar ytterligare en jobb dag, men den blir nog ganska lugn. Ganska skönt med lugna jobb dagar. Sånt gillar vi.
 
Upp