carolink 3 barns morsan!

Shoppat nya kläder

Har vart och köpt lite nya kläder till mig själv. Två t-shirtar och hängsel byxor. Äntligen har jag fått dem! Behövde lite större kläder nu när magen börjar växa, sakta men säkert.
 
 

Gröna lund

Igår blev det gröna lund med tjejerna. Kunde inte åka så mycket men fick sockervadd och åka två i alla fall. Var grymt mycket folk! Men kanske inte så konstigt, fin dag + sommar krysset. Sedan efter det gick vi och käkade på soft bar. Som har helt okej mat, men otroligt dålig service! Knappt några som var där och dem flesta satt bara och drack ändå tog det 15 min att bara få menyer och då hade en servitris  sett oss komma in genom dörren. Den servitrisen har jag och vicky stött på förut och man upplever henne som väldigt stödig tycker jag. Inte alls trevligt. Vi beställde förätt och vi hann inte ens äta upp den fören varmrätten kom in.
 
Både jag och camilla har jobbat som servitriser i några somrar, ungefär 5-6. Så vi har lärt oss att man håller koll på gästen och när man ätit upp förrätten hämtar man tallriken och sedan börjar med varmrätten. Man vill ju inte sitta med två rätte samtidigt och äta? Men men vart en trevlig dag i alla fall :D
 
 
 

Då var en jobbhelg över!

Äntligen var jobbhelgen över, och ett dubbel pass borta. I lördags jobbade jag och firade min mammas föddelsedag.  Sen rensade vi förådet, fick bort en del grejer faktiskt och en del ska jag skicka iväg. Som motions cykeln, den ska till syrran. Sen hitta jag alla britney grejer som jag har så svårt att slänga. Så sökte på google efter någon som var intresserad av det. Så nu ska jag skicka iväg det med. Bättre att det kommet till användning. Nu ska jag ner till min mamma snart och gå ut en promenad med vovvarna. :)
 
 
 
 

Bra mamma sidor?

Jag har vart ute lite på olika sidor för att kunna skriva med andra och kunna läsa om andras erfarenheter. Jag är medlem på 3 sidor. För att kolla vilka som är bäst.
 
Första jag blev medlem på var Familjeliv.se
 
Mitt intryck var att detta var en ganska stor sida, i vissa forum hade 100 tals människor skrivit och jag är inte den som orkar sitta och läsa igenom allt för att kunna hänga med. Så skrev på några där inte så många hade skrivit, sedan startade jag två egna tråder. Resultat: några få svar på mina tråder, 
 
Sedan blev jag medlem på Minbebis.com
 
Tyckte sidan var helt okej, inte så många svar på min egna trådar här heller. Man kaske är dålig på det här med trådar helt enkelt.  Tröttnade ganska fort på sidan av någon anledning. 
 
 
Och nu har jag blivit medlem på blimamma.se
 
Gillar denna sida än så länge, inte så mycket att trycka på, väldigt enkel tycker jag och lätt att hitta.
Får se hur länge jag blir kvar på denna sida. 
 
Här är några sidor för er som också väntar ett mirakel ;)

Älskar verkligen alla mina symptom

Det känns faktiskt en anning sjukt.
Men jag älskar när jag mår illa just nu,
jag älskar när jag känner mig för trött för att orka jobba,
jag älskar när jag börjar gråta för att kylskåpet doftar.
Jag älskar mitt sug efter mat på kvällarna.
Jag älskar att jag inte vill ha godis.
För en gångs skull älskar jag att jag ser fet ut.
 
 
Ja jag bara älskar alla dessa kännslor som faktiskt är ett bevis på att det växer något i min mage. Det känns så otroligt overkligen att det inte går att beskriva. Ibland känns det som om jag bara ljuger för folk. Men tack vare alla dessa symptom så blir jag påmind att det faktiskt är sant. Som jag lägntar efter att få se min underbara son/ dotter.
 
 

Blev ju faktiskt en väska också igår

Glömde ju  helt bort att visa er väskan jag köpte igår. Kände att jag behövde någon annan väska än min stora addidasväska jag har. Så blev denna, sen var det ju rea på den också. Kostade bara 200 kr.
 
 
 

torsk och äggsås

Första gången jag försöker mig på att göra äggsås. Blev lite rinnig men otroligt god. Nu blir det film och vila i soffan, är otroligt trött för att inte gjort så mycket idag. Men så är det just nu och på något underligt sätt gillar jag alla symptom jag har.
 
 

Kunde inte hålla mig

Nej nu vill jag ha lite barn kläder, i alla fall något. Så man kan få börja känna att faktiskt något är på gång. Så köpte ett ur sött sett. Byxor, bodys och mösa. Sedan var jag även och köpte en bok. Kan behöva läsa lite nu, så man vet vad man ger sig in på. Ett stort ansvar, tänk att jag ska ta hand om ett liv? Känns fortfarande helt sjukt. Tänk att jag ska bli mamma :D
 
 

Lusmedel dags

Idag är man ledig och då ska vi fixa med fåglarna som ska få sitt lusmedel på sig. Man sätter det i nacken på fågeln. Så både Amelia och Duvan ska få det, sedan stor städning av burrarna. Så ser dagen ut än så länge, sen planera jag att åka och kolla lite kläder kanske.
 
 

en mycket trött dag

Idag har man jobbat dag,gissa om jag är slut! Även fast jag har börjat sova bra om nätterna nu så är jag  super trött ändå. Nu tror jag äntligen att magen har börjat växa lite. Om det inte bara är fett som man lagt på sig. 
 
Idag har i alla fall duvan, som nu mera heter jack vart hos veterinären för hälsokoll. Vi visste ju att han hade något i fjäderdräckten. Så nu har vi fått lusmedel till båda fåglarna som dem ska ha. Gick på 600 bara för att kolla det, Tänk vad veterinär kostar egentligen.
 
 

Så här kommer våra barn se ut.

Gjorde ett litet test på en internet sida, där man kunde se hur ens barn kommer se. och så här blev resultatet.
 
 
Så här kommer då våra barn se ut, gjorde en pojke och en flicka. 
 

Undrar om man redan kan känna det lilla livet?

Har läst att man kan känna som bubbel i magen och att det är då barnet som rör på sig i magen. Men detta sker i vecka 13 och jag är i vecka 12? Det kändes liksom inte som vanligt bubbel, ni vet såna där gas bubbel. Funderar på om det kan vara mitt lilla liv i magen som gjorde ifrån sig ett litet tecken. Eller om jag bara nojar mig som vanligt.
Har även läst om dem som känt sparkar i vecka 12, men det känns väl ändå lite väl tidigt? Nej bubblorna kan jag kanske tro på faktiskt.
 
 
 
Syns knappt något än :( nu vill jag bli tjock!! 
 

tack kort

Idag har jag suttit och skrivit tack kort. Nu ska man bara få iväg dem också. Vilket måste bli snart, för nu är det ändå en månad sen vi gifte oss :)
 
 

pannkakor!

Blev pannkakor till lunch. Åkte inte iväg idag, känner mig lite för trött för att ut och åka runt. Kollar lite på interrnet istället om man hittar något roligt att beställa. Tyvärr så fanns inte den i den storleken jag ville ha. Så får vänta ändå :) Men ska kolla vidare..
 
 

storlek till en nyfödd?

Som sagt känns väldigt tidigt att börja shoppa baby kläder. Men har hittat ett så sött sätt på halens hemsida så kan nästan inte låta bli. Samtidigt om jag skulle få missfall så har jag ju till nästa försök. Känns så hemskt att skriva så, men allt kan ju faktiskt hända i detta stadie och ända fram till föddseln ska man nog säga. 
 
Hur som helst sitter jag och funderar på en bra storlek till en nyfödd. Vissa skriver 50 och vissa 56. Bättre med för stort än för litet heller hur? skulle va tråkigt om det vore för litet. Den finns bara i 56  som minst. Ska jag våga chansa tro?
 
Efter att ha läst på ett forum vad andra har köpt så tror jag 56 blir bra, dem flesta verkar ha 50 eller 56 från början. 56 är ju perfekt i såna fall så  den kan ha direkt eller ha till senare och växa i .. Denna passar ju även om det är en flicka som pojke :)