carolink 3 barns morsan!

ojoj

Nu börjar det närma sig!! Vi har en del att fixa med dem två närmaste veckorna. Idag ska vi lämna in ringarna för gravering, ja vet vi är sega. Det är våra förlovnings ringar som inte blivit graverade på ett år. Det har helt enkelt inte blivit av. Vi har bokat hotell, dit vi ska efter vigsel och mat. den 7:e ska jag fixa med det mesta. Nu börjar man känna lite nervositet i alla fall :P
 
 

Igår fick vi öva

Ja igår stod vi i kyrkan och gick igenom saker till bröllopet. Låtar, ingång och hur själva vigseln skulle gå till, Ganska enkelt ändå. Sen har vi en super bra präst! Låtar blir Everything i do med Bryan Adams  till ingång och sen till utgången kör vi upp det lite med oh my god med the moniker. Lite roligt måste det ju vara i alla fall. Nu är det ju inte långt kvar, så nästa vecka är det dags att färga håret och förbättra sin bränna :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny dator

 
Äntligen en fungerande dator. En lite bättre kanske till och med. Men nu upptäckte jag att min adapter som man för över bilder med sitter i datorn som min syster har. Jag som tog lite bilder från spåret igår. Men dem får ni väl se senare då. Köpte i alla fall en acer dator, ingen mini pc denna gång men i alla fall en bärbar.
 
Sen drog vi som sagt iväg på spår med Amber, hon är extremt duktig! Gick båda spåren jätte fint. Så nästa gång får jag göra ett ännu svårare för henne. I det andra spåret blev hon lite störd aven lös hon, men hon kom snabbt in på spåret igen och brydde sig inte om hunden som hoppade runt några meter bort. Lycka!
 
 

Dags att öva

Ska snart ner till kyrkan och öva. Nu börjar det kännas att man ska gifta sig. En sak som jag ändå känns skönt är att jag känner prästen lite.  Vi har valt två egna låtar att gå in och ut till, så nu får vi se hur bra dem passar i den stora kyrkan vi ska vara i. Måste hinna äta lite frukost innan vi drar iväg, vilket är om en halvtimme ungefär så..
 

Skulle ha spårat

tänkte ut och spåra med båda hundarna idag, har ju köpt blod pulver som man bara blander med vatten och som man inte behöver tillstånd till för att lägga ut. Men problemet var att jag inte hitta några råddjurs klövar! Så det blev inte spår. Blev en sväng till johans föräldrar för att hämta en skiva och sen en promenad med vovvarna i skogen. En mysig plats som heter ängsjö, så många barndoms minnen där!  plus att hundarna blev glada att komma ut.
 
 

En trasig dator

Yeap igår var inte min tur dag kan jag säga! Min älskade dator gick sönder! Jag tänker mest på alla bilder jag hade på den som försvann. Tänk att man sparar alla minnen på en dator? Min syrras kille ska kolla på den och se om han kan få fram bilderna. Då ska jag framkala dem jag vill ha kvar så har man dem på något vis i alla fall! För en extern hårddisk har jag också haft för att förvara foton. Men även den har flygit till himmlen. Så jag håller tummarna nu!
 
 

Nu har reptilerna fått rent

Sådär ja nu är det städat och rent hos reptilerna all sand är rengjord och glassen är också rena och fina så man ser in till dem. Tog sin lilla tid att fixa det. Stängde in dem i sovrummet undertiden som jag städade. Så sen för att få fram dodgie tog jag fram lite zophobas. Han kommer som ett skott då, vart han än är. Så slipper man leta efter honom.
 
 
 

Städ dag!

Yeap så roligt ska jag ha det idag. Ska städa hela lägenheten så den blir fin och ren. Sedan en ordentlig städning hos reptilerna. Så det är väl bara att sätta igång så man hinner få något gjort idag! :D
 

kisslåda

Det var ett tag sen vi köpte en kisslådda till kaninerna som dem har utanför buren. Förr ställde jag ut Honeys kisslåda, men oftast så glömde man ställa ut den när hon var ute och skutta så nu har vi en som står ute hela tiden. Den har funkat kanon bra! Både Honey och Rille går på den. Så nu slipper vi kissfläckar på golvet. Skiter gör dem ju lite hur som helst men det är bara att soppa upp.
 
 

Djuren är piga och glada

Alla djuren är fixade. Amelia sitter och gnäller i ett hörn, honey springer efter mig för att kolla läget och Dogie sitter och knackar i sitt terrarium. Dem är för goa allihop. Rille sitter och väntar på hö och M-L sitter i sin grotta och verkar ha tagit en paus. Nu ska jag ge kaninerna hö och sen dra iväg och handla lite mat. Eller mjölk så man kan få i sig kaffe! tänke bjuda på lite bilder på sötnosarna..
 
 
 
 

Honey städar i sin bur

Honey har börjat samla ihop allt hö och halm som ligger i buren till en hög. Sedan här om dagen sprang hon till sopptunnan och hämta papper som jag slängt. Det slet hon sönder i mindre bitar och la i sitt hörn. Sedan var det en filt hon skulle släppa med in i buren. Tror någon är lite skendräktig :)
 
 

3 veckor kvar!

Nu är det bara 3 veckor kvar!
 
                 
 
Det mesta är klart, har inte lagt in allt i check listan. Men nu är det bara små saker kvar som man bara kan göra någon dag innan bröllopet. Maten är beställd och tårta. Sen behövs den bara hämtas. Vi går ju på ett budget bröllop. Så allt går väl på runt 20 000. Det viktigast för mig att ha min blivande man vid altaret.

Äntligen har brudtärnorna sina klänningar

Det tog ett tag innan vi äntligen hittade klänningarna till dem. Dem är jätte fina! Jag ville ha något enkelt och kanske inte allt  för dyrt så vi har kollat i både bröllops butiker och butiker som Gina. Idag på Gina hittade vi den perfekta klänningen. En ljusrosa, helt underbart vacker klänning. Båda passa i den dessutom! Lycka inombords. Trodde det skulle ta mycket längre tid idag att hitta något till dem. Men vi var väldigt överns över att det var dem rätta klänningarna.
 
 

Möhippa!!!

Igår fick jag min möhippa! Det började med lustiga kläder och en bindel för ögonen. Vi åkte runt en sväng och gjorde ett stopp, där camilla skulla hämta sin nya bil. Sedan åkte vi in på max, då hade jag fortfarande ingen syn. Synen fick jag tillbaka när vi var framme hos Camillas mammas och hennes killes hus. Där väntade massage på rygg, ansikte, fötter och händer. Avkoppling på hög nivå. Sedan lite grillning. Efter maten åkte vi iväg till ett fem kamp ställe. Gokart, rida på tjur, bowla med ett jätte klott som någon skulle sitta i, segway och sumobrottning väntade. tyvärr så van jag inte, men fick ett tröst pris. Sedan hem igen och äta lite glass med jordgubbar och vila i någon timme. Sedan var det dags att fixa sig iordning och dra ut för en karaoke och dans kväll! Tjejerna vet vad jag gillar :D är riktigt nöjd med dagen. 
 

Testat smink och frisyr

Viltspåret var ur kul! Gick jätte bra och amber var jätte duktig. Lite nojig blev hon av tåg + bussresa men annars gick det bra. Hon gick fint på spåret och tog det noggrant, men vile fuska lite. Hon är inte dum hon.
 
Förutom spår så har jag testat fram smink och frisyr inför bröllopet. Sminket är godkännt, frisyren vet jag hur jag vill ha, men den blev inte sådär super bra när jag gjorde den själv. Kanske blir bättre med lite hjälp.