carolink 3 barns morsan!

jag borde

Jag borde så mycket men när man är helt ledig utan egentligen några måsten så blir jag helt lat och seg. Jag borde plugga matte och svenska, jag borde gå och tvätta, jag borde komma ut en sväng... ja jag borde göra så mycket och jag vill göra något men jag känner inte för det. Så är sittande i soffan och bara ser tiden flyga iväg. Måste komma på något att göra känner jag, men den stora frågan är vad?
 
 

Påsk hos mammsen

Idag ska jag iväg och fira påsk hos mamma. Fick en påse med godis och triss lotter igår av pappa men fick även en blomma av mamma. Så idag blir det änu mer påsk mat och godis. Det är farligt med påsken, för mycket gott gott. Får försöka att bara hålla mig till maten, den är ju inte så farlig egentligen. Så nu ska jag fixa mig iordning och börja gå mot mammi :D
 
 

Långfredan

Idag är det alltså låååångfredag. Det ska vara en tråkig dag då vi minns jesus på korset? Eller så har man bara en mysig middag hemma hos farsan.  Syrran hämtar upp mig och Johan vid 1 sen drar vi ut till skogen. Blev ganska glad idag när jag såg att min hibiskus hade fått en blomma, lite gröna fingrar har man för en gångs skull. Lyckas hålla den vid liv. Det är då ett riktigt mirakel.
 
 
 

shoppat

Idag har jag vart i Jakan och shoppat lite smått. Blev ett linne, en Bh,en ny tröja, lite smink och strumpor Det är dags att börja köpa lite nya kläder, alltså en lite mer ny stil.  Jag hittar nästan aldrig något när jag är och handlar nu för tiden, allt ska vara så kort och genomskinligt. Nej ush inget för mig. Här får ni se lite vad jag köpte i alla fall.
 

Ut och njuta av solen.

Tänkte ta med mig Honey ut och njuta av solen en stund. Den där kaninen alltså. Min första tanke när jag skaffade kanin var att dem kanske inte var så sällskapliga som en hund. Men Honey är fan värre än mina hundar. Hon ska vara med, igår hoppade hon upp och ner i soffan och skulle vara med mig, såklart fanns det godis som lockade också.  Idag var första gången hon skuttade runt mina fötter så som Rille brukar göra och grymtade lite. Johan säger att dem gör så när dem gillar någon. Eller ja på kanin språk så betyder det att dem vill para sig typ, men Honey är ju en hona så funderade på om honorna också gör så för just det? I alla fall så har hon sprungit efter mig hela morgonen och skulle såklart vara med när man tränade på stången också. För gullig! Nej ut och njuta av solen var det :D
 

våffeldagen!

Igår var ju våffeldagen och såklart var jag tvungen att göra lite våfflor. Vårt våffel järn är ganska nytt och inte använt så många gånger så våfflorna blev sådär. Jag tycker dem ska bli lite bruna och flufiga men våra blev bleka och tuna. I alla fall några av dem, men goda blev dem i alla fall och det är huvudsaken. Såklart släppte jag inte matte boken ur sikte men det kändes hopplöst igår kom knappt någon vart eftersom jag fasnade på nästan varje tal. Men idag har jag pluggat mer och börjar komma frammåt i boken. Happy face!
 
 

Idag väntar plugg

Idag ska jag plugga plugga plugga. Igår när jag satt med matten undrade jag vad jag gav mig in på. Det är riktigt svårt nu, även om jag satt på lektionen i torsdags och trodde jag förstod allt så kunde jag inte förstå det som fanns i matte boken. Jag ska klara av det! oooh yees i can!
 
 
 
Blir galen av den jäkla matten!!

Smyckena klara

Mycket ska planeras och fixas. Vi har ju inte så jätte mycket pengar så allt blir så billigt som möjligt men ändå inte allt för snålla. Var och köpte smycken i veckan till den stora dagen.  Först tänkte jag bara ha fina stora örhängen och en tiara. Men så såg jag ett jätte fint halsband. Så nu blir det en tiara, halsband och några små örhängen. Vill inte ha så dyra grejer så har köpt både tiaran och halsbandet på glitter. Man ska ju känna sig vacker eller hur? sen spelar det ingen roll vad sakerna kostar. 
 
Tiara: 270 kr
 
Halsband: 349 kr
 
 

Som sagt lediga dagar är djurens dagar

Sådär ja nu har man varit duktig. Först av allt vill ju alla djuren ha mat, så som vanligt börjar jag jämt med kaninerna , sen fågeln, reptiler och sist akvariet. När det var gjort var det dags att göra rent Honeys bur, skrubbade till och med hennes sittbräda idag. Så nu har hon fint i buren, sedan tog jag rilles kisse låda. Men den görs rent ungefär varannan dag. Sen kasta jag ner reptilerna i ett bad. Tänkte göra rent akvariet också men tiden verkar inte räcka till. För ska först iväg nu och kolla mat med Johan inför bröllopet, Sen ska jag iväg och möta uppp vicky i sollentuna  för at köpa lite smycken man ska ha på sig på den stora dagen. Full fart varje dag, får ingen lugn stund! Har inte tid att skriva  mer så nu får ni vänta tills nästa inlägg kommer ;)
 
 

matte dag

idag var det riktigt segt att komma upp ur sängen. Min lärare hade dessutom sagt att lektionerna inte är obligatoriska. Vilket fick en att tveka över att lämna sängen. men eftet lite om och men tvinga jag iväg mig själv. så skönt att äntligen ha lite pli på sig själv. matten går faktiskt ovanligt bra. Vill bara skrika "jaaaa jag förstår wihuu" ni kan inte förstå vilken härlig kännsla det är. Nu ska jag hem och pyssla med djuren :-Dbilderna blir jämt vända med mobilen. ni får helt enkel sitta snett för att se dem.

på väg hemmåt

nu är man på väg hemmåt.Det är iskallt ute. brr, men ändå så grymt skönt! är verkligen ingen sommar människa. Trivs inte i värme, vinter ska det vara. det är lättare att klä på sig än att krypa ur skinnet. Nu ska jag åka hem och få mat i magen :-Dplugg plugg plugg

Nu har man äntligen börjat plugga. Första skoldagen var igår med mattte. Gick ganska bra ändå, trodde jag skulle vara helt lost i alla X och Y:n. Så nu ska jag räkna som en iller i matteboken och klara dem två prov vi har! Gooo mee! :D
 
 

Jag och Johan ska gifta oss!

Ja vi har valt att inte berätta för någon förren inbjudan var skickad och framme hos folk. Och i måndags kom dem flesta fram. Och vilken chock folk fick, Ganska kul eftersom ingen väntat sig detta. Så nu ska mycket planeras. Kyrkan är klar, ringen är klar yeap vi var tidiga med ringen, klänningen är beställd, ska fixa hinderprövningen och annat. Mycket är redan planerat så det är bara små saker sen när det närmar sig den stora dagen :)
 
 

Dogie och Mona-Lisa

Dem lever och mår bra. Tänk att Dodgie blir 8 år i år. Han är en gammal gubbe han. Har hört så olika om hur gammla dem blir, vissa säger 4-10 och sen har jag sett 20. Så får ser hur länge han lever. Ska slänga ner dem i ett bad tänkte jag. Nu har jag ju äntligen köpt en tryck pump så man slipper stå och spraya med en blomspray. Men badet slipper dem inte undan :)
 
 

Honey tar en lugn dag.

Honey har ju sin bur öppen istort sätt hela tiden när jag är hemma. Det är så skönt att se henne hoppa in i burren själv och bara tar det lugnt. Ibland brukar jag ta in henne för att hon ska varva ner lite och ta det lugnt. Men hon har börjat varva ner själv ganska bra. Annars skuttar hon bara runt hela tiden och vilar i några sekunder och sedan är det full fart igen. Nu har hon börjat gå in i burren ligger och villar en bra stund för att sedan komma ut och kolla läget igen :P