carolink 3 barns morsan!

Blev mycket igår!

Ja vi shoppade massor igår. Köpte nog för 1500 och det blev massor med saker. 14 par strumpor till mig, två såna där bh:ar som dem visat på tv shop någon gång för länge sen. Tänkte att den skulle vara skön att ha nu under graviditeten och den är mycket skönare än bygel bh måste jag säga. Sen köpte vi ett nyckelskåp, korv, bröd, bebis kläder, två linnen till mig själv, lite godis, kokosbollar.  Ja det blev en del som sagt :P
 
 
 
 
 
 
 
 

Mickelsmäss

Nu ska vi iväg på mickelsmäss med Sandra min syster och hennes kille simon. Ska hämta upp dem strax, så ska väll snabba på och fixa till håret lite också. Är så kul när man får sminka sig och göra sig fin. Nu ska vi se vad vi hittar på marknaden. Det vissar jag kanske senare. ;)
 
 

Jack har fått en ren bur och duschat

Idag har Jack fått lite uppmärksamhet. Han har duschat, fått rent i buren och flygit fritt. Men ja duvor är då inte såna som verkar gilla motion utan han sitter gärna på en gardinstång och bara tar det lugnt helt enkelt. fast man knappt håller på med honom så är han ändå ganska tam. Han kan sitta på axeln och så. Mysigt med duvor måste jag säga.
 
 

Vecka 21

Nu är det bara 19 veckor kvar! Tiden går så fort. Magen växer sakta men säkert, humöret är som det brukar om kanske inte lite bättre.  Känner mig precis som vanligt egentligen. Trodde det skulle vara mycket jobbigare att  vara gravid.  Som jag längtar nu för att se vår son. :D
 
 
 

bullar hela dagen!

Idag har jag vart ledig. Så har städat och sedan bakat kanel bullar. Så nu har vi lite att smaska på. Får nog gömma några så inte Johan äter upp alla. Efter det blev det ännu mer bullar, fast egna gjorda köttbullar. Dem blev super goda måste jag säga! Kanske lite mer peppar nästa gång, men annars blev dem jätte bra. Så har min dag varit idag och imorgon väntar en jobbdag. En kort dag men ändå. Nu är jag riktigt trött och ska kolla på tv och sedan somna när jag somnar. Så säger god natt :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

söka jobb som gravid

 
 
 Ledig idag igen, Det är inte lätt att vara timanstäld.  Vill jobba så mycket jag kan nu för att få en bra föräldrapenning. Men som sagt inte lätt när man inte kan bestämma över sina arbetets pass själv. Funderar på att söka jobb, men det är så svårt med graviditeten.
Ska man skriva i cv:et, ska man berätta på interjuvn eller när man blivit anställd? Skriva i cv känns ärligast, men då rensar dem nog bort en för just det, på interjuven kan man bli utfrågad om varför man inte skrev det innan eller bli bort sorterad ändå.
 
Är man anställd så har man ju jobbet, men är man prov anställ så kan dem väl ta bort en ändå? Enligt lag behöver jag inte berätta eftersom det inte är relevant till arbetet. Men däremot kanske man söker ett jobb som kan skada barnet och då kan det väl va bra om man skriver det i cv så dem kan avgöra om jobbet passa en eller inte?
 
Mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Hur gör man egentligen?
 
 

Djur och bebis

Ja det är lika bra att börja redan nu att bli noggran med städningen. Vi har ju som sagt en del djur, som skitar ner en hel del. Vi hoppas på att få en större lägenhet innan bebisen kommer så inte alla djuren är samlade i ett och samma rum. Vi söker och söker men kommer inte ens på någon visning. Har ändå stått i kö i snart 4 år och dem minst atraktiva ska vara 4 år för att få. Då undrar man varför man inte ens kommer på någon visning. dem väljer ju ändå ut 10 stycken för visning. Men men hållerr tummarna. Nu ska jag fortsätta städningen eller kanske ta en paus och äta något? ;)
 
 

Baby kläder

Det kliar mer och mer i fingrarna. Vill köpa kläder till Leon! Det är 4 och en halv månad kvar ungefär tills hans kommer till världen. Men har hittat så många fina kläder. Jag är ju väldigt mycket för rock så har kollat in några rock sidor. Har hittat två sidor som har faktura och som har ursöta och fina bebis kläder. Ska på mickelsmäss på söndag och hittar kanske lite kläder där. Efter det ska jag beställa lite tänkte jag. 
 
Dessa två hitta jag på http://rockstil.se jackan tänkter jag nog köpa mycket längre fram eftersom den är från 1 år. Men dem har mycket mer söta bodys :D
 
http://www.rockzone.se har mer än bara bodys, klänningar, t-shirts och lite annat. Men dessa två kommer hamna i min samling sen.
 

Apelsinkaka

Blev ett litet bak idag. Gjorde en Apelsinkaka, supergod och lätt att göra! Så nu blir nog Johan glad när han kommer hem. Tänkte göra en annan överraskning för honom, men han har mitt kort så kunde inte gå och handla det jag behövde till det. Så får bli en annan gång. Receptet på kakan om det nu finns någon där ute som skulle vilja baka den: http://www.kokaihop.se/recept/apelsinkaka-2
 
 
 
 

Ibland får man oväntat besök

Hörde något konstigt ljud helt plötsligt och kollade in i vardags rummet. Då är det en trollslända som tagit sig in. Honey blev jätte rädd för den och Amelia kollade på den som om den vore jätte farligt. Tänk att så stora djur kan bli rädda för något så litet. Men ja, Amber är ju livrädd både för kaninerna och Amelia XD
 
 

En arg Dodgie

Det är inte många som har sett Dodgie arg. Men han har sina dagar då har blir riktigt arg. Vet inte riktigt varför, men det är väl något som inte stämmer tycker han. För lite mat? för varmt? ut och springa? bada? Ja det kan vara vad som helst. Nej nu ska djuren få mat så dem blir glada.
 
 
 

vecka 20 och dags för en ny jacka!

Imorgon går jag in i vecka 20, enligt ultraljudet. Imorse kände jag att höst kylan börjat komma på morgonen så det var dags att ta på sig en jacka. Men ja, eftersom jag bara har tajta skinjackor så gick den såklart inte att knäppa. Eller knäppa gick det väl kanske efter lite om och men, men den satt så jäkla tajt och såg ut som den skulle spricka. så idag var jag och köpte en ny jacka som jag kan ha hela hösten och kanske lite in på vintern. perfekt! Kan nog ha den efter förlossningen också. :D
 
 

Måste få känna mig fin

Ush vad trött man blir på att ha uppsatt hår, mjukisbyxor och en sunkit t-shirt hela dagarna.  Har inget direkt att klä upp mig för. och alla kläder känns nästan obekväma plus att smink inte känns som något måste längre. Inte som förut i alla fall. Är det så det känns att bli mamma? Att ingeting spelar roll med utseende längre? Nej idag har jag fixat till håret, sminkat mig och har lite andra kläder. Inte för att jag ska göra något spec, utan bara för att känna mig snygg. ;)
 
 

Vi kommer komma hem med en liten björn

Hittade en björn overall när vi var på HM, en sån som vi tänkte köpa från ellos. Den kostade lika mycket så vi slog till. Vi köpte en stor storlek för att han ska kunna ha den längre, sen gör det nog inget om det är lite stor. Bättre det än för liten. Så nu kommer vi komma hem med en söt liten teddybjörn i februari.
 
 

Vi ska ha en Leon!!

Blev sent igår eftersom vi tog en shooping tur på ikea och sedan en sväng hem till Johans föräldrar. Var tvungen att kolla hur han såg ut som liten. Vi ska ju ha en son!  Och ja namnet är i stort sätt redan bestämt Leon, vi har även bestämt mellan namnen. Tror vi i alla fall. Är överlycklig eftersom jag ville så gärna ha just en son. Det känns som bebisen i magen helt plötsligt blev mer en individ och inte bara "Den".  Nu måse man vänta 5 månader innan man får hålla om honom..