carolink 3 barns morsan!

Låång promenad idag

jag och Vicki körde en riktigt lång promenad idag. Vi var ute och gick i 4 timmar! Kan säga att man känner sig riktigt seg just nu. Vill bara lägga mig och sova. Har dessutom vart och storhandlat med Johan så ja, man är helt slut somm sagt. Nu blir det kvälls mat till Matteus sedan tror jag vi kommer gå och sova. Så natti natti.
 
 

Rilles skönhetsvård

Har plockat Rilles päls, oj vad han hårar och just nu är han som en ny kanin. Fick bort nästan allt. Så otroligt skönt så slipper man få det på soffan och på kläderna hela tiden. Sedan blev det storstädning i hans bur. Så han har blivit riktigt ompysslad idag.
 
Rille innan, Blev en dålig bild
 
En halvpåse Rille senare....
 
 

hög mysfaktor

Sitter just nu ute på vår uteplats och dricker baileys coffe med Vicki.Äntligen! har velat det hela sommarn. Känns som man sitter på en ute servering utomlands med tanke på palmen. nej nu ska jag njuta av denna stund :-)"Tant" vicki kommer på besök!

Ska springa ner och möta upp Vicki nu! Får se vad vi ska hitta på, hade tänkt mig en kväll på uteplatsen men ser inte ut som det just nu. För tråkigt väder för att sitta ute. Men kanske en mysig soffkväll med en bra film och något gott eller kanske bara en massa tjej prat. Roligt kommer det bli i alla fall var så länge sen vi sågs. 
 
 

Snart är det London!

Om bara några få veckor åker jag och Johan till London för Three days grace!! Börjara pirra redan nu i magen, men det jobbigast är nog ändå att lämna bort Matteus två dagar. Trodde aldrig man faktiskt skulle tycka det är jobbigt. Men det kommer nog lätta när vi väl är på väg, bara det inte blir värre när man sitter på planet eller är där. Men det kommer gå bra. Han är otroligt glad och tycker det är kul att leka med andra och inte bara med mamma och pappa. Natten tycker jag nog är mest jobbigast då jag vet att han kan vara lite orolig av sig. Men det kommer gå bra. Han är ju hoss sin mormor. Ska försöka njuta av tiden istället dessutom får jag och Johan lite ensam tid med varandra. Det kan behövas. :)
 
 

Honey och Matteus

Matteus blir verkligen glad när Honey skuttar runt omkring honom, sedan älskar han att titta på fiskarna. Tror minsan det blir en liten djurkille av honom. Honey och matteus kommer nog bli väldigt bra vänner i framtiden. :)
 
Älskar denna bild jag fångade på dem två.
 
 

Matteus nya åk!

Matteus fick ett stort paket av mormor idag! Alltså från min mamma. Och det var en gåbil! han kan ju inte gå med den än, men han kunde sitta på den i alla fall och det finns massor av roliga saker på den.
 
 

Det nya i akvariet

 Det blev som sagt lite nya fiskar. En partner var till mosaik och guld guramin sedan ett royal red par. Glömmde helt bort min bandgurami som också skulle behöva en partner. Så får köpa det senare. Sedan blev det en nya mal. Som ni ser på akvarie bilden så blev det nya fina växter också så nu ser akvariet ut som nytt. Älskar med lite förändring i akvariet. Ska försöka bli duktigare på att göra rent rutor och sådär nu också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoppingen igår

Ja det blev lite skålar och speglar från Ikea igår och från Arken blev det växter och fiskar.Så nu är akvariet super snyggt!  Sedan köpte vi lite fler skedar och så till Matteus så jobbigt när saker står i diskmaskin och man står där utan små skedar, han kan ju äta från vanliga skedar också. Men Föredrar plast skedarna.
Fler akvarie bilder kommer senare.. ;)

Bara för att jag kan...

Har känt mig så snygg, sexig och ja you name it! Självförtroendet har varit på topp idag och det känns underbart skönt måste jag säga. Blev en sväng till arken zoo och ikea. Små shoppa lite och middag på ikea. Gratis mat för Matteus del då man får barnmats burk på köpet när man köper varm rätt till sig själv. Vego lasange gick minsan ner. Nej nu har jag en del att stå i innan det är dags att säga hej och godnatt till kudden min. Visar vad vi shoppat imorn tror jag. 
 
 

Inställd babysim

Men vi plaskade lite ändå. Blev inställd på grund utav att det blivit litet fel med uppvärmningen så det var 1-2 grader för kallt. Men Matteus verkar inte bry sig om det utan verkade njuta av vattnet. Men nästa gång kör vi igång på allvar. Johan var ledig idag så han var med och hoppas han är ledig nästa vecka också så han får vara med.
 
 
 
 

Baby sim

idag väntar babysim! Matteus är super snygg i sina badbyxor. Jag får ha Johans badbyxor för mina passar ju inte. Kanske dags att köpa nya snart för känns som jag inte kommer komma i mina egna på väldigt länge.  Nej dags att simma!
 
 

Fixat håret

Nu har jag fixat mitt hår, blev väldigt bra måste jag säga. Nu ser det ut som under håret är färgat eller topparna och dessutom lite förlägning. Kanske ska klippa det lite, blev lite för långt. Har lite hår kvar om det skulle behövas mer, men har så tunt hår så tror detta räcker.
 
 

Ingen bra dag

Matteus har varit helt vild inatt och knappt legat stilla. Han har sparkat, "krypit" runt och bara varit jobbig. Vilket har  gjort att jag knappt fått någon sömn. Sen imorse vaknade jag av världens illamående, Matteus har ju sparkat en del i magen så kanske därför jag mådde illa. Mår halv bra just nu, men tror det mest beror på den dåliga sömnen. Så idag väntar mycket vila och soffmys. Får hoppas att man inte gått och blivit magsjuk.
 
 

Lugn helg

I lördags blev det en lugn dag och igår var Johans föräldrar på besök hela dagen. Fick hjälp att få upp några hyllor sedan blev det en promenad vid ån. Idag kommer skilda världar ut! Så blir väl skilda världar maraton. Johan blev ju ledig idag eftersom han var tvungen att hoppa in och jobba inatt. Perfekt om mitt hår kommer idag så kan han hjälpa mig med det idag. Om jag har riktigt tur vill säga. Men först planerar jag en promenad. Min kropp håller på att falla isär har sån fruktansvärda sendrag i vaden. Så måste hålla igång känner jag.