carolink 3 barns morsan!

Detta år har varit underbart!

Så mycket som har hänt under detta år..
 
 
Vi flyttade..
 
Matteus föddes..
 
Rille lämnade oss.. :(
 
Jag fick se three days grace <3
 
Smaragd och Roxane kom till oss.
 
Vi har vart i Teneriffa..
 
 
Snart ringer vi in det nya året och 2015 har minst lika mycket att bjuda på som 2014... Johan ska börja plugga och jag får se vad som händer när min mammaledighet tar slut ;)

Nya kläder

Shopping :D två bh:ar eller en bustier. Två pyjamas till Matteus, Men blev bara en på bild. Ett par militär jeans till mig och mjukisar :D Nu klarar jag mig ett halvår till.
 
 
 
 

Julklapp till Johan

var och köpte ny tv idag. Han har velat ha en större tv jätte länge. Så tänkte då får det bli våran julklapp vi köper. 
Blev även lite shopping på hm för presentkorts pengarna. Mycket snygg på rean. Visar kanske imorgon för just nu orkar jag inte ta kort på allt. ;)
 
 

Matteus har börjat gå!

Igår tog Matteus 4-5 steg :D och  idag har han gått 5 steg några gånger och sedan ramlat på rumpan :D han blir jätte ledsen när han ramlar och inte klarar av att gå hela vägen fram till pappa.  Men han går verkligen! om en vecka eller två går han nog bättre.
 
Han går alltså utan gåbilen.

Lillemor!

Igår komma denna söta dam på besök. Man blir alltid lika glad av att umgås med henne. Blev tacos, massa prat och sedan en stund framför och bakom kameran. Kul att få testa lamporna med någon annan också. Ska försöka fota Johan ikväll kanske.

Min vilda pojke

Matteus kan verkligen inte sitta still när man försöker fota honom. Skulle behöva låna någons barn för att fota. Någon som har en att långa ut? hehe, har två stycken jag ska fota snart. Fick till denna bild igår.
 
 
 

Husdjursmässan!!

Nästa helg är det husdjursmässan igen. Var där förra året och då låg ju Matteus i magen. Denna gång får han vara med och se alla djur. Som tur jobbar inte johan så vi ska ditt alla 3 :D Mysigt!
 
 Ses kanske där ;)

Mer foto!

Fick till några riktigt bra foton på Matteus! Nu vet jag nog hur man ska göra för att få till dem där super korten.
 
 

25 december

Var vi hoss Johans föräldrar och firade jul. Mer julmat, klappar och trevligt sällskap. Var mysigt! Men Matteus var riktigt trött, så trött att han somnade i matstolen. Stackars liten, kan inte vara lätt att fira jul 3 dagar i rad. Men nu är julen slut. Nu är det dags för att planera för hans 1 års dag! :D
 
 

24 julafton!

Dagen började med frukost och lite mer paket till Matteus. Han fick en bil som lät och aktiverings klossarna jag köpt till honom. Sedan var det dags för honom att sova en stund. Då passade jag på att ta ett varmt bad. Vi sov ju hos min mamma. Sedan väntade vi på att Johan skulle komma och hämta upp oss. Så åkte vi till min kusin. Vi kollade lite på kalle anka, men Matteus ville hellre leka med sysslingarnas leksaker. Tomten kom såklart! Matteus blev såklart livrädd! Han såg inte att det var Johan. Stackarn! Han fick en del leksaker under kvällen. gosedjurs tåg, kläder, en gosedjurs kanin och andra leksaker. :)
 
 

Fotat med lamporna

Fotat lite med lamporna. Blev rätt så nöjd med bilderna. Lite fel fokus på en del bilder. Men ska använda stativet till nästa gång. Vilket är om 30 min då Matteus vaknar igen.
Lite bilder på Matteus och hans nya leksaker.
 
 
 
 

23 december

Firade vi jul hoss min mamma. Bingolotto,julmat och klappar. Matteus fick en jätte nalle, pulka, prasselbok. Jag själv fick mig en rejäl överraskning av Johan. Han har köpt soft boxar till mig i julklapp/föddelsedags present! Kände mig verkligen som ett barn denna julafton :D Gillar sådana överraskningar.
 
 
 

God jul!

tror det är dags att säga god jul nu och dags för mig att ta en liten paus från bloggen under juldagarna. Imorgon ska vi till min mamma och fira jul, på julafton ska vi till kusinen och dagen efter ska vi till Johans släkt så.GOD JUL PÅ ER!