carolink 3 barns morsan!

Sista inlägget..

Nu blir det sista inlägget sen blir det ett break på en vecka med bloggen. Sitter faktiskt inte med mobilen eller med internet när jag är utomlands. Det är riktig semester när man inte sitter och håller på med massa tekniska saker. När jag kommer hem kommer det vara en brunare, sötare och avslappnad carolin som skriver. ;)  Ha det fint alla som läser så får ni uppdatering om en vecka igen..
Hej svej!
 
 

katt bilder

 
 
Fotade dessa två idag,  blev rätt så nöjd med bilderna ändå. Har en del att gå igenom så bara fortsätta. Ska vara klar om 2 veckor ;)
 

Dags att jobba lite..

Jobba och jobba. Man kan väl säga att jag har min första fotokund idag. En av min systers kompisar som vill ha sina katter fotade och kanske några bilder på sig själv. Får se. Hon skrev att jag skulle få betalt. Men det kommer jag nog inte ta emot. Jag vill känna att bilderna blir 100 % bra och att dem håller en sådan bra kvalite. Jag kör ett byte istället jag fotar och får använda till min portfolie. Känner mig lite smått nervös om jag ska vara ärlig, är väl mest orolig över att bilderna ska bli suddiga eller bara hemska. Men nått resultat kommer väl upp här sen :)
 
 

1 kg bort! :D

Började denna vecka med en tävling med en vän om vem som kan hålla sig borta från godis,läsk och ja annat jobbigt socker längst. Och Sedan har jag kört lite wii fit och gått promender. Äntligen har det get mig lite resultat! har gått ner 1 kg nu och jag har fått för mig att magen har blivit jätte mycket mindre. Men det bästa av allt är nog ändå att mina knän och rygg börjar kännas bättre! Känns som jag spänner in magen lite extra när jag går förbi en spegel, men det positiva med det är att jag faktiskt inte riktigt kunde göra det förut. Jag är verkligen på g nu :D
 
Ser smalare ut på bilden än i verkligheten. Tror jag i alla fall?

Flyga med en bebis

Snart är det dags att bege sig upp i luften, ska bli spännande att se Matteus reaktion. Hoppas han inte får allt för mycket lock för öronen. Vi har köpt en ny tygbok som han ska få på planet. Sedan någon mer leksak och massor med majskrokar. tror det kommer bli en bra resa.Ska packa klart imorn och sen visa Camilla hur alla djur ska skötas och så ska hon få nyckeln. Skönt ändå att ha någon som bor i vår lägenhet tycker jag. Då får djuren sällskap och det är någon som ser till hemmet liksom.
 
Köpt ny väska också inför denna resa.

Mona-lisa växer så det knakar

Tänk va liten hon var när hon kom hem till oss. Hittade en bild jag tog samma dag vi tog hem henne. Det är lite skillnad från nu. Nu är hon 11 cm och dem blir runt 15-25 cm. Så hon har en liten bit kvar. Samma som med skäggagamens ålder står det så olika på alla sidor om hur stora dem blir. Så får se när hon vuxit klart :)
 
 

Dodgie blir 10 år nästa år!!

Det är helt sjukt egentligen och jag har läst massor om ålder på skäggagamer. En del skriver att dem blir 7-10 år, andra skriver att dem kan bli upp till 15 år men att det är ovanligt. Sedan har jag sett någon som skriver 25. Känner mig lite smått förrvirad över hur länge jag kommer få ha min kära vän som hängt med så länge.
 
Hur gammal blir en skäggagam egentligen?

baby shopping

Blev lite barnkläder igår. En pyjamas, en one sparkdräkt eller vad man ska kalla det och en pilot t-shirt. Helt sjukt vad han växer egentligen. Köpte t-shirten i storlek 92 och vist är den lite stor, men den satt bra ändå tycker jag. Sedan sparkdräkt eller som vi säger one piece ( stavas det så?) dräkten var i storlek 80 och den satt perfekt. Han har haft storlek 74 jätte länge så kanske dags att gå upp i storlek ändå.
 
 

Jävla tv- avgift

Fyy fan säger jag bara om denna tv avgift!! Inte nog med att jag redan tycker det är skit att betala för ett fåtal skitkanaler utan dem ska ta betalt nu i december 2000 kr!! när det är jul och allt, då man verkligen behöver pengar. Nästan lust att säga upp tv bara för detta. grrrr dem kunde inte heller få in sin jävla summa den 25 december nej utan den 17 december ska dem jävlarna ha dem!!  Vi som inte har så jäkla mycket pengar nu när jag är mamma ledig också. Nej säger bara fy fan. Nu blir det ingen gemensam julklapp till mig och Johan som vi tänkt oss. God jul på er med!!!

Dem kanske inte var så dumma ändå

testade mina nya jeans igen nu när dem är tvättade, vist är dem fortfarande lite pösiga vid låren men testade ett linne till, ett linne som jag lagt undan som jag tyckt varit för kort. Det var så jäkla snyggt ihop! Så funderar på att beställa ett till par fast kanske en storlek mindre? för har gott om plats kvar runt midjan. Men ska kolla om mamma vill byta först och se hur hennes sitter på mig.  Byter vi så blir det ett par svarta till fast mindre storlek, behåller jag dessa blir det ett par jeans färgade i mindre :) Känner mig snygg som fan idag!! :D
 
Lite små hemsk bild sådär, men vist var det ganska snyggt ändå, och nej har inte linnet så där högt upp skulle mer se hur det såg ut att ha som en magtröja till byxorna :P

Ut och röra på sig

Har vart ute och rört på oss lite, plockat lite grenar till våra små gnagare. Vet ett äppel träd som inte står på någon tomt som man kan ta grenar ifrån. Så det är bra, glömmer jämt bort alla trädslag man kan ta ifrån så funderar på att göra en lista och bild på träden så man kommer ihåg.
 
 

Mina kläder jag beställde

Usch vad jag inte gillade kläderna jag beställde. Det är fortfarande jätte svårt att köpa kläder som ska passa min kropp. beställde en bikini underdel som ska vara som en kjol. Man ska kunna dra upp den lite på sidan så den går snyggt snett ner. Men tror ni det gick på mig? Nej, utan den sitter rakt som ni ser på bilden. Byxorna hade jag ju provat hos mamma fast jeans färgade så trodde inte det skulle vara någon skillnad. Men det var det, dem sitter jätte pösigt vid låren och vid vaderna svänger dem ut jätte mycket. Ska se om jag och mamma kanske ska byta. Gillar svarta jeans, men dessa var inte alls så snygga :/
 
 

Djurmys

Har suttit halva kvällen och myst med djuren. Först med Smaragd och Roxanne, sen tog jag ut Honey och satt med henne. Hon verkligen njöt av att bli kliad vid öronen. Var länge sen jag tog tid och bara satt med henne så länge. Ska bli ändring på det, för dessutom var det super mysigt! Honey har väl kanske inte varit en myskanin förut heller men tror hon blivit lite lugnare med åren. Nej mer mys med djuren, man känner sig dessutom mindre stressad.
 
 

Förändring i bloggen

Tyckte det var dags för en liten förändring. Får inte till någon snygg bakgrund dock, men det får jag fixa med senare för snart vaknar Matteus och Johan kom precis hem. Men en ny header blev det i alla fall. Den väl rätt så bra i alla fall. Ska hämta ut packet idag också, så ska åka iväg till ica en snabb sväng.
 
 

Matteus skumbadar

Tänkte att skum är väl ändå något ungar tycker om? Jag älskade skum när jag var liten. Så tog lite lite badskum i badet till honom idag. Han tog lite i handen och såklart smakade en gång. Sen när jag satte honom i baljan såg man hur grått läppen åkte fram och han reste sig upp och ville inte sitta kvar. Så jag tog bort att skum med handen och sen gick det bra att bada. Haha vet inte om han tyckte det var läskigt eller vad det var. Nåja sånt kan ju vänta i alla fall :P