carolink 3 barns morsan!

besökt syster

Nu är vi på väg hem efter en dag hos min syster. Vart en långpromenad på 2 timmar och sedan en god middag tillsammans. Matteus har dessutom fått prova sin nya bilbarnstol. Han sitter som en kung i den.Nu ska råttan bort

Igår köpte vi musfällor, och den rackarn har gått i dem två gånger utan att fasna så nu tror vi att det faktiskt är en råtta. Så när Johan kommer hem från sitt jobb så ska vi åka iväg och leta en riktig rått fälla. Får hoppas vi hittar en, vet inte riktigt vart man kan få tag på en. Men vi ska kolla på ÖoB.
 
 

Behaving badly

Ingen bra dag idag. Huvudet värker och så mår man smått illa. Inga alvedon har man hemma heller. Johan skulle vara ledig idag, men såklart var dem tvugna att ha planerings dag på jobbet. Skulle vara så skönt att ha honom hemma just nu. Har legat och kollat film nu medans Matteus sover. Blev behaving badly. Tycker  den påminer lite om american pie och sådana filmer. Med strippor, milfen och så vidare. Men tycker ändå denna hade en bättre handling än sådana filmer. Så tyckte faktiskt den var bra.
 
 

Råtta i lägenheten?

Vi har antagligen fått en råtta under diskbänken. Man hör den bara på kvällar och nätter. Vi ska ringa och höra vad vi kan göra. Usch jag vill inte lägga ut gift eller fällor. Känns så elakt. Men det är ju skadedjur så. Sen så upptäckte jag idag hur mycket små fåglar som flyger runt här utanför. Så var tvungen att lägga ut lite mat till dem och sedan fota dem såklart. Men här kan vi nog inte använda huset som vi har fågelmat i på vintern. Råttorna lär ju samlas här då. 
 
 

Vilken helg

I helgen har vi varit och bytt däck på bilen, sen fick vi en tidig julklapp av Johans föräldrar. En bilbarnstol! Vi tänkte åka och kolla på vad vi skulle ha för någon efter babyskyddet. Men då fick vi den vi ville ha av dem istället. Så nu kommer Matteus åka som en kung i bilen.Köpte äntligen min blixt också, så har testfotat i helgen. Sedan firade vi en kompis som fyllde år. Med god mat och mycket skratt. Igår kollade vi lite i butiker och köpte även en resväska till resan i november och sedan blev det film och en lugn dag. Idag jobbar Johan och jag har ingen anning om vad jag ska hitta på faktiskt. Får se, behövs städas som vanligt. Så får väl bli en sådan tråkig dag.
lekte lite i ps en stund i alla fall.
 

fått min bikini

Äntligen har min bikini kommit och den är jätte snygg!! men.... den ser ganska liten ut fast jag tog storlek xl. så får se om jag kan ha den. överdelen går nog, men trosorna känna osäkert.Lite nya kläder

Var och handla lite nya kläder till Matteus igår. Bland annat en pyjamas. Behövdes verkligen. Upptäckte i  torsdags att alla hans pyjamas låg i tväten så han fick ha en gammal rosa pyjamas. haha nej han var faktiskt inte så söt i den och han verkade inte heller gilla den. Vet inte om det hade med tyget att göra, den var liksom lite hård i tyget eller vad man ska säga. Hur som helst fick han en jätte fin pyjamas igår + en body, byxor och en solhat inför teneriffa.
 
 

Vi föräldrar

Äntligen! Sån tur att den kom just i denna stund då Matteus sover och jag är jätte rastlös! Skönt att sätta sig ner nu med en kopp te+kladdkaka och denna underbara tidning. Nu är det ett stort leende på mina läppar må ni tro. Nej nu ska jag luta mig tillbaka och läsa ;)
 
 

mam....mamma..ma..ma..mama..mamma

Så låter det just nu här hemma. Matteus har börjat säga mamma jätte tydligt för första gången.Låter jätte gulligt, tyvärr så säger han det mest när han blir frustrerad över något. Skulle vara roligt med ett lite gladare mamma, men nu kan han i alla fall ropa på mig när han vill något. det låter hur som helst super gulligt. tänk er skrollan i vi på saltrkråkan när hon ropar mamma, så låter det :D
 
 

Vart ute på en lång promenad

Blev en långpromenad på morgonen vid 9. Skönt att komma ut så tidigt så har man det gjort. Nu har jag resten av dagen att bara mysa i soffan egentligen. Inget som direkt behöver städas eller göra. Så då kommer den stora frågan, vad gör jag nu?
 
 

Barnsäkert

 Nu är köket barnsäkert. Alla skåp och lådor har fått en spärr så Matteus inte ska kunna få upp dem. Det var lite jobb minsan att få ditt dem, men såklart slapp jag det då Johan tog på sig jobbet att göra det. Nu ska vi bara ha lås till vitrinskåpet och lite andra saker som ska barnsäkras lite längre fram.
 
Finns på ikea för 15 kr tror jag det var. Om någon annan där ute får för sig att barnsäkra just nu ;)

Matteus gör framsteg

Nu har Matteus lärt sig att sätta sig upp helt själv från "krypande". Sedan har han även börjat krypa på riktigt alltså inte åla. Det går så fort ibland med visa saker, helt plötsligt sitter han. Sen ser man honom krypa några steg fram. Han har även börjat få riktigt bra balans, så förvånar mig inte om han går om 2-3 månader :D
 
 

rederiet och godismys

Sitter och kollar på rederiet med Johan och äter godis. Jag är sån som bara köper sånt jag verkligen tycker om. minttoppar och zoo är nr 1. sen har sockerbitar blivit en liten favvo just nu. Nu ska jag kolla vidare