carolink 3 barns morsan!

Mysig dag!

Vilken mysig dag! Tänkte inte skriva så mycket utan ni får se i bilder hur dagen varit :)

 

30 april, 2016 23:43 | Vardag

Valborg!

Jaha valborg idag då. Vad händer oss er en sådan dag? Min syster har sovit här och idag ska vi till mamma och fira denna dag med grillning, god mat och en brasa. Vi köpte ju såpbubblor och invigde dessa igår, hans såpbubble pistol. Tänkte ta med den idag. Oj vad med bubblor det blev, var riktigt kul faktiskt. Alla barnen som bor runt omkring här kom nästan också haha. Lite roligt. Älskar att ta bubbel bilder, blåste lite mycket så alla flög så fort iväg. Men idag kanske man kan ta lite finare bilder.

30 april, 2016 10:55 | Vardag

Vi delar kexet på hälften

Barn är underbara ibland. Jag och Matteus satt och åt kex så fanns det bara ett kvar. 

 

" Matteus vi delar det på hälften så får vi hälften var"

Han bryter av kexet på mitten lägger undan en bit till sig sedan fortsätter han att bryta den andra halvan och ger lite till mig och lite till sig. Han har delat kexet och sedan delar vi på halva och andra halvan tog han själv haha. Så just nu sitter jag och funderar på meningen " Vi delar det på hälften"

 

 

Vilken fruktansvärd bild! AJa bjuder väl på denna för denna gången ;)

Andra gravtestet, är det ett streck där?

ÅÅh jag tycker jag ser ett super svagt streck på denna sticka. Men är samtidigt osäker. Men det andra jag tog var det verkligen inget streck alls. Här kan jag ändå se något. Men sen kanske det bara är skugga eller jag som stirrar för mycket så det kommer upp ett streck som när man har migrän och ser alla blixtar. 

 

Men ser ni något streck??

 

Nya pottan gör succé! Det ska firas med...

Kokosbollar!! Igår köpte vi ju en ny potta på Ikea och igår invigdes den av Matteus. Han var verkligen jätte duktig som gick helt själv och satte sig. Sedan ropa han när han var klar och samma sak var det idag. Är jätte imponerad över honom. Tänk om allt hängde på att han inte gillade gamla pottan? Så skönt och smidigt om det fortsätter så här. Då kanske han blir blöjfri vid 3 år ändå, vilket är det jag önskar. Han har ju verkligen protesterat att sitta på potta eller toan. Blöjan är det ända alternativet. Men nu kanske det vänder. Håller tummar och tår!

 

Blöjtårta

Har gjort en blöjtårta till min syster.. Ssh hon vet inget än!  Blev ganska nöjd med den ändå, hade ingen aning om hur man skulle göra.  Ska bli så kul att bli moster på riktigt! Har nämligen två halvsyskon och min äldsta har två flickor men som jag aldrig träffar.  Så nu ska det bli kul att verkligen följa min systerdotters uppväxt :D

Stor handling

Idag har vi varit och handlat mat. Jag hatar och älskar att handla mat. Det är kul men så jäkla jobbigt med alla griniga människor, folk som inte kan parkera och varor som inte kommit upp på hyllorna. Vist vi får skylla oss lite själva som åker så tidigt så dem inte hunnit men ändå. Äntligen har jag fått en ordentligt stekpanna! Gissa om jag har längtat efter en haha,

 

Så underliga saker man blir glad över när man blir vuxen egentligen. Yeap så började våran dag och vet ni vad imorgon ska vi ta ett test för att se om något växer i magen. Vet inte om jag känner efter för mycket men har mått illa sen igår morse. Usch! Känns för tidigt men håller tummarna.

 

Ny färgat

Köpte ju lite hårfärg och nu har man färgat håret. Måste ju passa på för sen om och när man blir gravid så kan man inte göra det. För mig är det för att håret blir så lätt missfärgat just när jag är gravid, eller så sätter sig inte färgen. Tycker det är så märkligt egentligen. Men så är det faktiskt. Så brukar inte färga håret just då, bara slöseri med pengar. Så nu är det färgat för detta år helt enkelt. Men vad tycks?

 

Shopping onsdag

Idag var vi iväg med min syster för att kolla lite i butiker.... Okej lite små shopping också. Men Zandor behövde pyjamas och Matteus behövde en ny potta. Han vägrar sitta på den vi har och  jag förstår honom. Kanten på den ser inte speciell skön ut så blev en ikea potta. Håller tummarna att han ska gilla den mer. Ja vad blev det mer? Lite små saker som solbrillor till barnen 99 för 3 på ÖB, liten kylväska, hårband och ja lite annat smått och gott helt enkelt. Hårfärg också måste jag ju tillägga så ska färga håret ;)

 

 

 

 

 

Varför detta illamående

Vakna denna morgon med världens illamående och svag magont. Usch mår fortfarande lite illa men det börjar ge med sig. Min första tanke är " Yes jag är gravid, men... det skulle lika gärna kunna vara magsjuka på g" Jag brukar nästan aldrig må illa.

Magvärken kan bero på att jag är skitnödig också, haha ja vet otroligt trevlig info. Men faktiskt så är min mage exakt likadan som när jag väntade Matteus, alltså bra. Har jämt haft problem med hårdmage så. Aja nog om detta. Ska snart fixa lite frukost om jag får i mig något vill säga.

 

Badrummet

Kom ju på att jag skulle visa er hur det blev i badrummet efter att vi satt upp all kakelklister märken, vet fortfarande inte vad man ska kalla dem. Hur som helst byte vi färg från rött till svart. Blev väldigt snygg, men många blev ganska bubbliga. Johan som satt upp dem. Men vi får väl gå och trycka ut dem då och då. Vet inte om man kommer tänka på att vi byt färg där inne. Tyckte det blev snyggt med lite mönster i alla fall. Vi köpte även en ny badrums matta, en svart.

 

Före

 

Efter

 

Öva öva snart blir det något

 

Det är verkligen svårare än vad jaga trodde att lära sig rita. Försöker lära mig att rita döskallar och ja just nu blir dem såhär. Vet inte om jag ska vara nöjd eller inte. Jag ser ju bara fel egentligen. Rätt så okej ändå antar jag..

Nya kläder

Äntligen har jag fått lite nya kläder. Vi beställde ju från emp sweden rock. Älskar deras kläder alltså! Så detta är vad jag beställde denna gång:

 

Första gravtestet..

Nu är det första testet taget och vist det kan vara för tidigt att ta, men på dessa stod det att man kan ta dem 7 dagar efter befruktning. Usch vad det ordet låter illa på något vis. Aja hur som helst var det inget streck där. Men det betyder inte att det inte är något utan det är bara att vänta några dagar och kolla igen. På lördag då ska jag kunna ta ett test så nästa gång blir då ;)