carolink 3 barns morsan!

Vart kan dessa nycklar gå tro?

Imorgon är det 1:a december och det är inte bara julkalendern som börjar och nedräkningen till jul. Nope imorgon får vi även garage plats! Vi ställde oss i kö så fort vi flyttade in här och väntat i 3 år ungefär så ska bli kul att se hur platsen ser ut. Om vi eventuellt får plats med lite andra saker där ute också.

 

Spännande va!

 

3 foto prylar jag dreglar över!

Sitter och kollar på cyberphoto på lite olika saker. Det finns två saker jag alltid velat ha och det är en ljusmätare och ett nytt objektiv. Denna gång vill jag ha ett fast 40  mm objektiv. Tycker mer om fasta objektiv faktiskt.

 

Sedan hittade jag något jag bara måste ha! Ett foto tält som är 150*150*150. Perfekt ju när man fotar barn! vilket är det jag fotar mest.

 

45 besökare bara sådär

Alltså jag förstår inte riktigt min statistik. Helt plötsligt så får jag 45 besökare bara sådär, okej 45 är kanske inte är jätte mycket. Eller för mig är det eftersom jag inte brukar ha så många i alla fall. Men så igår fick jag tydligen så många bara sådär? konstigt.

 

Aja nu ska vi fixa oss i ordning och gå till öppna förskolan i alla fall :)

 

När foglossningen börjar styra ens liv.

Dem senaste dagarna har foglossningen verkligen bara blivit värre och värre. Jag orkar faktiskt knappt ta pojkarna, dem är ju i en sån ålder också då dem ska göra en massa hys hela tiden. Men bara 2 dagar kvar ensam med dem sen går Johan på semester. Wihooo!

 

Känner mig så otroligt framtung denna gång och nu börjar det göra lika ont i ryggen som i blygdbenet. Så jippi! Nej jag behöver många vilopauser på dagarna och imorgon ska vi till öppna förskolan, men vet inte riktigt om jag orkar gå ditt själv med båda.  Får se hur jag gör, det är ju höjdpunkten nästan för Matteus varje vecka så kul att komma iväg tycker jag.

 

Äntligen har jag en twistshake

Nu har jag fått min twistshake flaska. Har alltid trott att den ska vara så stor. Men den var faktiskt liten och smidig. Vet inte men har väl jämfört den med mina egna shake flaskor haha. Men den var väldigt fin och älskar färgen på den! Hoppas bara bebis gillar den lika mycket som jag, då ska jag beställa en till :)

 

 

Klädsel inför begravningen

två dagar innan jul är det dags för morfars begravning.  Det är första begravningen jag går på! Har väl mer eller mindre undvikit begravningar, eller egentligen var jag 13 och 15 när någon gick bort sist. Då ville jag verkligen inte gå, känns så obehagligt med begravningar. Det ända jag tänker på är att personen som gått bort ligger i kistan man har framför sig, död. Alla sitter och gråter dessutom vilket jag tycker är jätte jobbigt då jag själv inte är en gråtare direkt.

 

Det är inte så jag vill ta avsked av en person, men egentligen känns det otroligt egoistiskt att inte gå på någons begravning. Det är ju ändå ett sista farväl. Men morfar begravning ska jag gå på, jag måste gå på den. Så vad ska man ha på sig? Ska man verkligen ha hel svart?

 

 

Äntligen har man pokemon go!

Nu när vi köpt en surfplatta så kan jag äntligen spela pokemon go! Har spelat i 3 dagar ungefär och har bara spelat hemifrån än så länge. Men har redan fångat en del pokemon haha det är faktiskt riktigt kul! Kan tänka mig att Johan tycker jag är lite små larvig men men :) 

 

Vecka 33

Idag går vi in i vecka 33! Egentligen skulle vi vara i vecka 35 men men ska inte klaga, eller lite för då hade det bara varit 4 veckor kvar till snitt!! Varför känns 2 veckor så otroligt mycket ibland?

 

Foglossningen blir värre och värre. Vågar knappt ut och gå, men på torsdag går Johan på semester tack och lov! Så då får jag mer hjälp med barnen och djuren här hemma. Annars är det väl halsbränna som är jobbigt också. Sover bra på nätterna, vilket är underbart! Med Matteus var jag på toa 1 gång i timmen och denna graviditet vaknar jag bara 1 gång per natt vilket är normalt för att vara mig haha. Men jag kör väl slut på mig själv på dagarna så sover så djupt.

 

Första advent, vem kan missa det?

Jag trodde faktiskt det skulle vara 1:a advent nästa helg. Det var igår som jag fick reda på att det faktiskt är idag. Blev ju en veckas mindre väntan. Så idag tände vi första ljuset och barnen skötte sig bra fast det var ljus och en duk på bordet. Ibland blir man överraskad. Trodde Zandor skulle vara värst. Dra och klättra som en tok på bordet för att nå ljuset. Men han satt så snällt.

 

Dessutom så snöar det här just nu! :D finns det något bättre första advent väder?

Gäster igår

Igår hade vi Alex och hans tjej här på kvällen. Blev middag, prat och lite tv-spel.  Jätte mysig kväll! Men från det ena till det andra. Försökte nyss skriva på vår surfplatta men fick aldrig upp bilden? Så surt! hade suttit och skrivit jätte länge eftersom jag är så dålig på att skriva på såna haha. Så skriver lite på datorn nu istället, vilket jag även tycker bättre om att skriva på.

 

Så tillbaka till Alex, dem åkte tidigt idag så nu sitter vi här och funderar på vad vi ska hitta på idag. Johan är ledig idag så blir kanske en liten road trip någonstans. Vet en julmarknad som är idag och imorgon men vet inte riktigt om jag orkar gå runt på den. Så får se vad dagen bjuder på idag helt enkelt :)

 

 

 

Julpyntat! :D

Nu har vi julpyntat här hemma och gjort fint. Skulle egentligen vilja ha lite mer julgrejer, men vart ska man ha allt egentligen? Men nu är det bara julgran som saknas egentligen och sen kan julen börja på riktigt! 

 

 

En tidig julklapp till familjen!

Jag och Johan köper aldrig julklappar till varandra utan vi köper något gemensamt och i år blev det en surfplatta som vi köpte idag. Egentligen känns det bara som att ha en jätte telefon. Men kan även vara kul för ungarna att använda, när man ligger på bb eller om Johan ska plugga på kvällen och jag vill kolla lite på internet. 

 

Ja våra julklappar är såna här saker som vi egentligen inte behöver men som är kul att ha. Förra året köpte vi en popcorn maskin och året innan det då vi började med detta med en gemensam julklapp så blev det en ny tv som Johan så gärna ville ha.

 

Så nu finns det bara två saker kvar på min önskelista till jul och min födelsedag i Januari :)