carolink 3 barns morsan!

Den 9 februari 2014 kl 16:00 började det!

Det känns så sjukt ändå att tänka tillbaka på Matteus födelse. Igår kl 16:00 för 3 år sen fick jag dem första värkarna, värkar man gått och funderat på i så många månader på hur dem skulle känna och rädslan för att kanske missa dem så allt skulle gå så fort?

 

Men inte då dem kändes väl och man kunde absolut inte missa dem. Så igår alltså startade dem och han föddes den 11 februari. Yeap alltså för 3 år sen låg jag just nu i världens värkar och mådde rent ut sagt pyton!  När jag kollar tillbaka på tiden så tänker jag bara shit vilken tid det tog och så otroligt länge jag låg och hade ont. Matteus föddes kl 5 på morgonen den 11 så tänk att jag ändå hade många timmar kvar. Det var jag som sa till personalen att ge mig snitt eller göra något för jag var helt slut. Jag kunde inte äta eller dricka för jag spydde upp allt jag stoppade i mig.

 

När jag sa till dem att göra något det var då dem tog till med sugklocka. Helt sjukt när jag tänker efter idag. Har hört folk som legat i kanske 20 timmar och då fått snitt för det tagit så lång tid. Jag låg i ungefär 35 timmar! Inte inne på förlossningen bara då eftersom jag försökte vara hemma så länge som möjligt och blev hemskickad första gången vi åkte in. Men hade dessa fruktansvärda värkarna och verken sov eller åt på dessa 35 timmar!

 

Men imorgon är det hans födelsedag! Har en helt underbar, en aning envis och kanske lite för trotsig 3 åring imorgn! som jag älskar så otroligt mycket! :D 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas