carolink 3 barns morsan!

Kategori: Foto

Ozzy 2 månader idag!

Idag blir Ozzy två månader! Ja tiden går fort den! Han lyfter upp huvudet väldigt stadigt, kan rulla från mage till rygg och är på bra väg även från rygg till mage. Men det skrev jag ju i ett annat inlägg också. Han är verkligen en super lugn unge. Vaknar två gånger per natt för mat, inatt ville han verkligen sova nära mig så då fick han göra det. Han har verkligen två olika skrik för mat och när han är trött. Så man hör vad han vill. Annars skriker han inte så mycket. Han har börjar prata med oss mer gurgla alltså. Så otroligt gulligt!  En kille som verkligen är nöjd med livet är vad han är :)

 

Nå hans månads bilder blev jag inte alls nöjd med! Men visar er ändå..

Dagen började med en promenad.

Lagom varmt ute idag! Så otroligt skönt! Vattenpölarna har frusit till is under natten så fick en torr och fin hund in idag. Men lär bli ganska slaskigt idag ändå eftersom solen skiner och värmer ganska bra. Men så otroligt skönt att promenera på morgonen innan frukost. Man kommer liksom igång på riktigt. Dessutom 1 timmes lugn och ro utan barn. Ja det är faktiskt ganska skönt med att ha hund man får komma ut själv och gå i sina egna tankar en stund.

 

Vattenpölar... Det bästa som finns!

Ja är man barn så är nog vattenpölar det bästa som finns när våren är på väg. Ojoj Zandor fick för en gång skull gå och han älskade det verkligen! Ja som sagt vattenpölarna var nog det bästa med hela promenaden. Ska låta honom gå mer nu när isen och snön är borta. Här kommer några bilder från dagens promenad.

 

Svartvit tema

Körde lite svartvit tema på bilderna idag. Idag hade inte mina små modeller något tålamod. Måste försöka hitta nya haha.  Så blev inte alls många bra. Pajas däremot kommer och lägger sig där jag ska fota, efter några minuter sover han  haha. Super! Nä nästa vecka hoppas jag ungarna är friska så ska jag ta hit en kompis och fota hennes unge.

 

Pajas!

Lite kort på Pajas och älskar ju bara den första bilden! Ibland känns det som man verkligen får till en bild alltså. Tänk om jag jämt kunde känna så.

Det skiljer 2 månader mellan oss!

Ja det skiljer bara 2 månader mellan Pajas och Ozzy. Tycker det är så gulligt och fint att dem kommer få växa upp tillsammans, eller det tycker jag ju såklart med alla våra barn att dem får växa upp med hund. Men just Ozzy och Pajas, nog för att dem är så nära i ålder. Pajas är så fin mot Ozzy lägger sig gärna nära och pussar på honom. Som att han känner att han också är en bebis. 

 

Den nya bakgrunden

Här är bilderna jag tagit med det nya bakgrundsstativet. Så nu kan jag flytta det precis ditt jag vill och få det där fina naturliga ljuset. Blev super nöjd med dessa bilder och sen kan jag alltid använda mina lampor för att få extra ljus om jag skulle behöva. :D 

 

Fått paket!

Idag har jag fått paket! och vad har jag beställt nu då? Jo jag har beställt ett bakgrund stativ! Perfekt när jag vill utnyttja naturligt ljus från fönster. Annars har jag ju fotat mot en vägg och har inte haft tillgång till naturliga ljuset utan använt mig av lampor. Nu får jag ett fint ljus på hela personen tycker jag. Såklart har jag provat och ni ska snart få se resultat. :)

 

Fettisdagen och varför vi firar denna dag..

Jag är inget större fan av semlor, men blåbärssemlor är ju bara för goda! Dem kom väl för 2-4 år sen?  Jag hittade lite roligt fakta om fettisdagen om varför man har den. Så ja idag blev del semlor till hela familjen och Zandor var så ivrig så han sparkade med benen och skrek för han ville ha haha.

 

"Fettisdagen är enligt tradition den dagen så man fick äta fet­tisdags­bullar som vi kallar semlor. Fettisdagen var tidigare kulmen på en tredagars fest då man åt upp sig inför den 40 dagar långa fastan som inledes dagen efter fettisdagen, den så kallade askondagen vars namn kommer från att man strödde aska på huvudet för att tydliggöra att man ångrade de synder man begått. "

Hämtat från: http://www.semlor.eu/fettisdagen

 

 

 

 

Om dagen

Idag åkte vi iväg och kollade på lite djur. Så otroligt mysigt ditt vi brukar åka i Västerås, lagom med djur också för barnen. Zandor älskade verkligen grisen haha. Han sa till och med hej till honom. Sedan var vi iväg och handlade på jula eftersom Johan ville ha en slipmaskin så han kan måla om en byrå.  Sedan hem igen för tacos till middag. Barnen har badat och nu sover dem två minsta. Så nu är det lugnt och skönt här hemma tills imorgon bitti då det är full fart igen. Tack och godnatt!

 

 

 

 

 

 

 

Jag och grabbarna

Första bilden på mig och killarna. Ja jag måste ju säga att jag inte är super nöjd med hårfärgen ändå. Det är ju lite ljusare och färgen syns mer på bilden än på riktigt. Men nja vete tusan om jag ska behålla det såhär. Aja här är i alla fall en bild på mig och grabbarna och även en bild på mig :)

 

En kompis till Mona-lisa

Eftersom min ödla Dodgie  dog för ett tag sen så har vår sköldpadda mona-lisa sett lite ledsen och ensam ut. Hur kan en sköldpadda se ledsen ut? Jo hon har gått runt för att leta efter honom och bankat på glaset.  Så igår åkte vi och köpte en kompis till henne. När vi satt ihop dem igår gick hon direkt fram till honom för att kolla vad det  var för något. Idag vill hon gärna vara nära honom nästan hela tiden så hoppas det håller i sig och att dem förblir vänner nu :) 

 

Promenad

Idag har vi kommit ut på en promenad. Så otroligt skönt väder ute idag! Skulle gått ut igår då det var första dagen alla var friska, men det regnade såklart efter några fina dagar. Tyckte det var så typiskt och trodde det fina vädret försvunnit för några månader nu. Men inte då! Idag var det fint igen och vi fick en rejäl promenad.  Men jag känner mig otroligt otränad. Känns som jag inte varit ute och rört på mig på 1 år! Blev lite smått sur och irriterad. Tror det var mest för att det var så jäkla tungt att gå haha.